AJAL SEORANG IBU .. JASAD BERKECAI DIGILIS LORI DIPERJALANAN HANTAR PAKAIAN SEKOLAH ANAK (8GAMBAR)

Banting : Seorang wanita maut digilis apabila motosikal yang ditunggang nya bergesel sebuah lori dalam kejadian tengahari tadi berhampiran Tesco Jenjarom.

Wanita yang maut ibu merupakan seorang ibu yang dalam perjalanan menghantar kelengkapan sekolah anak nya.

Bersama dirinya di motosikal terdapat beg dan pakaian milik anak nya yang mungkin mungkin anak nya akan bersekolah sesi petang pula selepas sesi pagi.

Apa yang berlaku mengudang pilu netizen dilaman sosial apabila gambar dan video kemalangan tragis itu dimuat naik oleh orang ramai.

Identiti sebenar wanita atau ibu terbabit masih belum diketahui lagi namun mengikut netizen ada sesetengah mereka mengenali wanita atau ibu ini.

Mengikut Nasirudin Nawawi  wanita atau ibu ini pernah kerja dengan keluarga nya merupakan seorang ibu yang sangat baik dan bertanggung jawab dia dan keluarga sudah menganggap wanita ini sebahagian dari keluarga mereka.

Tidak disangka oleh nya ajal wanita dan juga ibu itu sungguh tragis dia maut diperjalanan menunaikan tanggungjawab nya kepada keluarga terutama anak nya.

Punca sebenar kejadian kini disiasat oleh pihak berwajib, pengorbanan ibu ini hingga akhir hayat nya semoga rohnya dicucuri rahmat, semoga keluarga dan insan yang mengenalinya tabah. Al fatihah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *